Z TOCANITA DE IEPURE LA CEAUN CU CEAPA SI ZARZAVAT
TOCANITA DE IEPURE ,FAZE DE PREPARARE 1 se spala bine carnea,mai intaai carcasa apoi transata pe bucati ,clatindu-se in doua trei ape. 2 se culege zarzavatul proaspat de pe straturi [ceapa,morcov, pastarnac,telina] se spala si se toaca marunt 3 se caleste zarzavatul cca 10 minute dupa care se adauga carnea scursa de apa 4 se adauga apa cat sa cuprinda carnea si aprox doua linguri de sare si se lasa la foc potrivit pana ce golim mai multe sticle de vin sau bere 5 dupa ce a fiert carnea se adaoga 4 catei de usturoi,piper o lingura de bulion,o lingura de boia de ardei [pt culoare] se mai trage un clocot 6 SE SERVESTE CU PATRUNJEL VERDE TOCAT PE DEASUPRA MAMALIGUTA CALDA SI MINIM 20 DE PRIETENI CARE APRECIAZA CALITATEA ACESTEI CARNI ATAT DE RAFINATE SI GUSTOASE VA DORIM POFTA BUNA !!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.